picture-26002
picture-26003

Onze diensten


QPS levert een breed pakket aan diensten, waarbij een concreet resultaat en een positieve impact op uw bedrijf 100% gegarandeerd zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, zodat we onze werkwijze en diensten aan u kunnen verduidelijken.


We houden nu eenmaal van persoonlijk contact...

Advies:


Komt u er zelf niet uit ? We bieden u de meerwaarde van een adviesgesprek aan. Deze ligt in het feit dat we op uw aangeven samen met u een duidelijk perspectief creëren in de probleemstelling én de oplossing hiervan. Zo creëren we een win-win situatie en een open gesprek waarin de wensen van uw onderneming voorop staan.


Ultrasoon Lekdetectie :

SDT200 Ultrasoon lekdetector

Een no-nonsense aanpak heeft bij velen de voorkeur. Met ultrasoon lekdetectie apparatuur gaan we het gehele pneumatische systeem controleren op lekkages. De componenten die lekkage vertonen worden afzonderlijk gelabeld en gefotografeerd. Hiervan krijgt u een volledig uitgewerkte rapportage die u direct een helder beeld geven van de directe besparingen.


Geen talloze High-Tech on-line grafieken waar niemand wijs uit komt, maar een gedegen en overzichtelijke lijst met lekkages, adviezen en benodigde componenten. Voor de aankoop van deze Europese kwaliteit componenten kunnen wij u desgewenst een passende offerte aanbieden tegen een zeer scherp inkooptarief.

Air Management


Meten=weten, en daarom kunnen we op verzoek aanvullende diensten leveren die u een perfect inzicht geeft in de algehele kwaliteit van uw persluchtsysteem. Om dit inzichtelijk te maken verrichten we diverse metingen welke door data loggers worden geregistreerd. Denk hierbij aan flow- en dauwpunt metingen, maar ook aan restolie- en vochtmetingen. U bespaard niet alleen aan energiekosten, maar ook de slijtage aan uw machinepark word hierdoor aanzienlijk verminderd.


Reparatie :


Heeft u zelf geen technische dienst, of heeft u door de dagelijkse drukte geen technisch personeel vrij ? QPS bied u de mogelijk om de reparaties door professionals te laten uitvoeren op een door u gewenst moment, óók in de weekenden !. Op deze manier creëren we een unieke positie in de markt door van A-Z het traject voor u te verzorgen, van lekdetectie, tot componenten, tot aan de reparatie !


Training :


Door de jarenlange expertise op het verkopen van pneumatische- en vacuümtechnische componenten en oplossingen in de markt kunnen wij u personeel een gedegen training geven welke de juiste componenten zijn voor uw specifieke toepassing. In 1 dagdeel komen de diverse aspecten van de pneumatiek en vacuümtechniek aan bod. Zo houd u aan de hand van een aantal handige tips uw kosten nóg beter in de hand.


Ringleidingen :


QPS is in 2018 op vraag van diverse relaties begonnen met het plaatsen van het Parker Transair ringleiding systeem ter vervangen van gefitte of geknelde ringleidingen. Transair is flexibel, duurzaam, licht in gewicht en zéér eenvoudig uit te breidden. In 2022 hebben we daar het Airpipe systeem toegevoegd. Airpipe is tevens een eenvoudig aan te leggen systeem, echter is het wat robuuster.


Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@qps-pneumatiek.nl