Welkom op de website van QPS, úw specialist in pneumatiek en ringleidingen!

Ultrasoon lekkage onderzoek

Persluchtlekkages kosten uw bedrijf ongemerkt duizenden euro's per jaar. Laat QPS een volledig ultrasoon lekkage onderzoek bij u uitvoeren teneinde uw energiekosten blijvend drastisch te verlagen.

Via een heldere rapportage krijgt u volledig inzicht in de kosten die de lekkages met zich meebrengen, en wat de investering zal zijn om alle lekkages te verhelpen. Vanzelfsprekend hangt hier een bepaalde terugverdientijd aan vast welke gemiddeld tussen de 6 en 12 maanden ligt afhankelijk van het aantal lekkages.

QPS levert naast onze diensten een breed pakket aan hoogwaardige pneumatische en vacuümtechnische componenten van Europese kwaliteit die garant staan voor een verdere reductie van uw persluchtverbruik.Reparatie & ringleidingen  

Geen tijd voor de reparaties door de dagelijkse bezigheden? Dan kunnen we na het lekkage onderzoek en het bestellen van de componenten de reparaties deskundig en professioneel voor u uitvoeren op een door ú gewenst moment, ook in de weekenden. Zo houdt u de handen vrij voor andere zaken binnen uw bedrijf. 

QPS is vanaf mei 2018 tevens uw partner in flexibele oplossingen voor uw perslucht ringleiding in de vorm van het Parker Legris Transair systeem.

In 2022 hebben we daar het Airpipe luchtsysteem aan toegevoegd !

Of het nu gaat om aanpassingen aan het bestaande systeem, of een volledig nieuw systeem, QPS is uw partner voor een professioneel ringleidingsysteem ! En ook hier kunnen de besparingen in persluchtverbruik hoog oplopen, vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan via het contactformulier.Pneumatiek projecten & Advies

Bent u klaar met "brandjes blussen" die geen toekomstperspectief bieden in uw huidige productie omgeving ? 

Dan is QPS uw partner als het gaan om de vervanging van uw pneumatiek. In een persoonlijk gesprek bepalen we uw wensen en eisen en nemen het vanaf daar uit uw handen tot aan de oplevering.

Zijn er wellicht nog andere oplossingen mogelijk die de nodige besparingen kunnen opleveren bij de reparatie / revisie van uw pneumatische installatie ?

Laat ons met u meedenken, en een gedegen advies uitbrengen met als doel permanente kostenverlaging op energie- en aanschafkosten.