"Uw no-nonsense partner in pneumatiek en vacuümtechniek"

Welkom op de website van QPS, úw specialist in pneumatiek !

 Ultrasoon onderzoek & reparatie

Persluchtlekkages kosten uw bedrijf ongemerkt duizenden euro's per jaar. Laat QPS een volledig ultrasoon lekkage onderzoek bij u uitvoeren teneinde uw energiekosten blijvend drastisch te verlagen.

QPS levert naast onze diensten een breed pakket aan hoogwaardige pneumatische en vacuümtechnische componenten van Europese kwaliteit die garant staan voor een verdere reductie van uw persluchtverbruik.

Geen tijd voor de reparaties door de dagelijkse bezigheden? Dan kunnen we nadien de reparaties deskundig en professioneel voor u uitvoeren op een door ú gewenst moment, ook in de weekenden. Zo houdt u de handen vrij voor andere zaken binnen uw bedrijf.

Door de A-Z aanpak van de QPS lekkage onderzoeken draagt u tevens bij aan een schoner milieu door structurele verlaging van schadelijke CO2 uitstoot waardoor u in aanmerking kán komen voor subsidiëring op uw investering (EIA/MIA/VAMIL). 

Meer hierover vindt u op de website van Trias. Klik hier voor meer info over mogelijke subsidiëring van uw investering.


        Advies & Training  

Tijden veranderen, en zo ook de technologie. 

Is uw bedrijf én uw personeel nog up-to-date met de laatste innovaties op pneumatisch- en vacuümtechnisch gebied ?

Zijn er wellicht nog andere oplossingen mogelijk die de nodige besparingen kunnen opleveren bij de reparatie / revisie van uw pneumatische installatie ?

Laat ons met u meedenken, en een gedegen advies uitbrengen met als doel permanente kostenverlaging op energie- en aanschafkosten.

Tevens trainen wij uw personeel op algemene know-how van de pneumatiek en het preventief onderhouden hiervan. Zo houdt u de kosten zélf nog beter in de hand.

      Pneumatiek projecten 

Bent u klaar met "brandjes blussen" die geen toekomstperspectief bieden in uw huidige productie omgeving ? 

Dan is QPS uw partner als het gaan om de vervanging van uw pneumatiek. In een persoonlijk gesprek bepalen we uw wensen en eisen en nemen het vanaf daar over uit uw handen tot de oplevering.

Bel ons, stuur een e-mail via het offerteformulier of vul het contactformulier  in en we nemen contact met ú op voor een vrijblijvende afspraak.